PROPOUNDING

 

Projektet udspringer af den amerikanske digter Ezra Pounds korte billedskabende digte inspirerede af den græske myte om den umulige kærlighed mellem Daphne og Apollo.

 

PROPOUNDING er en samling af sange som i koncertform vil opleves som et forløb, hvor temaer som drømme og kærlighed indgår i dialog med sig selv i Kullbergs drømmelignende musikalske univers.  Pounds evne til at skabe billeder med sin poesi matches af Kullbergs evne til at forme en musik der ligesom en drøm skifter udtryk i konstant forandring.

 

Musikken udføres af en gruppe af Danmarks førende free-jazz musikere og netop dette element af improvisatorisk tilgang præger koncertformen.

Til trods for musikkens gennemkomponerede og verdensmusik populært klingende udtryk, vil musikken formes spontant i øjeblikket. Koncerten er tilrettelagt sådan at man som lytter får mulighed for at høre drømme-forløbet to gange netop med henblik på at kunne forundres over hvor forskelligt den samme musik kan klinge.

 

Program på selve dagen

TAK TIL SPONSORER OG STØTTER:  Det Obelske Familiefond ✴︎ Knud Højgaards Fond ✴︎ Hoffmann og Husmans Fond ✴︎  Louis Hansen Fond ✴︎ Augustinus Fonden ✴︎ Overretssagfører L. Zeuthens Mindelegat ✴︎ Solistforeningen af 1921 ✴︎

samt Lolland Kommune

Web design: Gudrun Krabbe